Welkom bij Vitastic. Een nieuwe weg naar vitaliteit.

Publicaties

Nieuwe Blogger – Arend Burgers

Nieuwe Blogger – Arend Burgers

Mijn naam is Arend Burgers en vanaf nu ben ik ook actief als blogger voor Vitastic!

Over mij

Ik ga nu verder als blogger voor Vitastic. Ik was tot en met dit moment voornamelijk als (website) technicus en recepten-proever betrokken bij Vitastic. Vanaf nu gaan jullie ook blogs van mij lezen en zien jullie straks – met dank aan mijn technische inzichten – een webwinkel komen! 😉

Mijn leven voor Vitastic 😉

Voor 2015 dacht ik niet echt serieus na over mijn levensstijl, en vooral de voeding die daar bij hoorde. Sportief gezien deed ik als Ultraloper natuurlijk meer dan genoeg met bijna altijd wel 100 km of meer hardlopen per week. Ondanks het vele hardlopen,  begonnen de bekende vetrolletjes zich links en rechts op mijn lichaam te vormen. Ik had daarnaast het gevoel dat ik nooit echt 100% fit en uitgerust was.

Linda (Het Brein achter Vitastic, oftewel Miss Vitastic haha) vertelde mij in die tijd (en zelfs daarvoor al), dat de grootste oorzaak voor deze kleine ongemakken kwam door o.a. mijn eetpatroon. Dit was echt zo’n beetje het tegengestelde van wat voor mij als duursporter goed zou zijn. Ok, deels wist ik dat natuurlijk wel, en ik probeerde ook wel eens wat “gezonds” tot mij te nemen, maar ja; chocola, chips, pakken koekjes, bier, en zeer snel te bereiden, simpele maaltijden waren natuurlijk gewoon te lekker om zo maar niet meer te eten …

Het spreekwoord “waar je mee omgaat word je mee besmet” is zeker op mij van toepassing, en na een aantal recepten van Linda te hebben uitgeprobeerd, moest ik toch toegeven dat gezond eten ook nog erg lekker kan zijn!!! Langzamerhand begonnen mijn eetgewoonten te veranderen en ging ik steeds bewuster kijken naar wat ik at.

Een gewillig proef-eet-konijn!

Vitastic startte en voor Linda’s receptenboek, moest Linda foto’s maken en moesten haar recepten getest worden. Ik werd een gewillig proef-eet-konijn. Ik kreeg al een “vriendenversie” van haar kookboek en ik ging ook haar  recepten maken. De komende tijd ga je dus de door mij goedgekeurde recepten in een blog op de website zien.

Ik hoop dat jullie van de blogs en de Vitastic recepten gaan genieten. De reacties zijn natuurlijk van harte welkom!

Vitastic
Door Arend Burgers
Keep The Sparkle Alive! 

handtekening

1391 Views

Comments (2)

 • Wanda van Amersvoort says:

  Nooit gedacht dat mijn broer nog eens zo gezond zou gaan eten! Goed bezig! Ik ben zeer benieuwd naar de recepten.

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Vitastic | Linda Moser | Vitaliteit | Voeding | Sport | Ontspanning | Blog | Recepten | Voedingsadvies | Vitaliteitprogramma |

  Voedingstip: super vet!

  Voedingstip: Super vet! Deel 1: de basis over vetten.

  Vitastic

  22 gewoonten voor meer geluk!

  Vanochtend ontvingen wij deze nieuwsbrief van Juglen Zwaan, één van onze favoriete bloggers. In samenwer...

  Vitastic | Blog | Koffieverslaving

  Koffie: de voordelen & nadelen

  Een vervolg op “Koffieverslavingen bestaan echt. Een humoristisch verhaal over een koffie junkie XL n...

  Vitastic | Recept | Cashew banana pap | Ontbijt

  Recept: cashew bananen pap

  Dit is een ontbijtpap met cashewnoten, -pasta en bananen. Het is heerlijk! Wist je dat de cashewnoten verge...

  Vitastic | Raapstelen smoothie | Recept | Smoothies | Linda Moser

  RAAPSTELEN – ÉÉN VAN DE MEEST GEZONDE GROENTES!

  RAAPSTELEN – ÉÉN VAN DE MEEST GEZONDE GROENTES! Deel 1, met een smoothie recept. Heb je wel eens gehoor...