Welkom bij Vitastic. Een nieuwe weg naar vitaliteit.

DetoxSapjes

Een juicy lifestyle met Jason Vale!

Een juicy lifestyle met Jason Vale!

Afgelopen week maakte ik kennis met de app ‘7 day juice’ van Jason Vale. Het is nu een aantal dagen later en ik ben verkwikt. Lekker! Ik voel veel kracht in mijn lichaam en ik merk nieuwe energie. Zo heb ik meer zin om dingen te ondernemen en stel ik kleine klusjes thuis niet uit. Een schoonmaakbeurt voor lichaam, ziel en geest.

De app is goed opgebouwd. Het helpt je met de voorbereiding, zoals welke apparaten en boodschappen heb je nodig, en de mentale mindset. Je kan het boodschappenlijstje per dag of meerdere dagen selecteren en vervolgens naar jezelf sturen. De app bevat een dagelijks, enthousiast coaching programma en de juice recepten zijn goed bedacht. Per dag wordt weergegeven wat op het menu staat. De juices proeven erg zomers! Het zijn juices vol met ananas, appels en groentes. Ik vind dit tot nu toe nog één van de meest praktische en lekkerste juice kuren die ik tot nu toe gehad heb. Vijf juices op een dag en een hot’n’spicy thee voor op de avond. Een lekker recept van slechts 2 vers geperste appels, beetje kaneel, even verwarmen in een pannetje… Heerlijk!

Jason Vale

Wat ik ook sterk vind van Jason Vale is dat hij bewust ingaat op de weerstand van buitenaf, zoals de kritiek die je kan ontvangen en alle redenen waarom je het niet zo doen. Hij bereidt je voor met de weerstand die je kan verwachten en hij legt ook de redenen uit waarom je het juist wel zo doen. Hij helpt je om bij jezelf te blijven en voor het juice programma gaan. Het geeft een extra zetje in de rug.

Ik vond de film ter voorbereiding ook inspirerend. Jason Vale vertelt hierin waarom hij zelf ooit met juicen is begonnen en waar hij op dat moment last van had. Hij is nu top fit en straalt dat ook echt uit. Ik zie een hoop energie, passie en humor. Met zijn ervaringen helpt hij nu mensen. De film gaat verder met mensen die het juice voor het eerst ervaren. Ze zijn al een lange tijd ongelukkig, ongezond door behoorlijke gezondheidsklachten, zoals zeer ernstig overgewicht en astma, en slikken veel medicatie. Ik vond het prachtig om te zien hoe Jason ze hielp om te juicen, bewegen en weer meer gezond en gelukkig te voelen.

Jason Vale

Jason Vale

Na dit filmpje was ik er ook zelf klaar voor. Waarom ik ermee begon? Periodiek onderhoud, haha! Lichaam, ziel, geest, huis en relaties. Ik had afgelopen tijd een leuke en drukke periode gehad. Ik ben bezig met een huis kopen naast het dansen, leuke uitjes met vrienden en familie, een vakantie in Thailand, leuk & uitdagend werk in Utrecht en gelukkig ook wat avondjes heerlijk niksen. Na dit seizoen zat mijn broek wat strakker. Het kwam zo dan ook mooi uit. Ik kijk regelmatig naar “wat heb ik nodig om goed voor mijzelf te zorgen?” In een weken zoals deze maak ik meer tijd vrij voor reflecteren, schrijven en mijn gedrag en gewoontes vernieuwen.

De kwaliteit, zoals de smaak en de volheid van de juices, zorgen voor veel voldoening. Je kunt hiermee prima doorwerken en aan het einde van de werkdag heb je nog energie over. Ik fietste dagelijks een stukje naar de trein trein, maakte een wandeling rond lunchtijd met de collega’s en ik heb daarbij nog 2 keer een uur gedanst. Note: mocht je willen juicen in combinatie met sport en beweging, kijk goed wat je kan. Luister naar je lijf en wees mild. Ik ben zelf het hebben van een paar dagen tot een weekje juices en regelmatig sporten gewend. 45 minuten bewegen per dag is ook goed!

Vrijdag sloot ik mijn week af na een uurtje dansen bij de sportschool. Het was ladies night en ik kreeg een leuke goodybag met tijdschriften en verzorgingsproducten. Ik genoot lekker na van de avondzon en dacht na hoe ik dit straks wil voortzetten in mijn dagelijks leven. Met behulp van deze app is het juicen heel praktisch. Even een boodschappenlijstje uitdraaien, naar de supermarkt, juices maken en klaar. Alles wat over is gaat mijn geliefde diepvries in. ’s Ochtends een power juice en één voor in de namiddag. Voor de rest ga ik door waar ik gebleven was: lekker leven en gezond genieten! Een juicy lifestyle, dat past wel bij mij. Wat een weekje voor mijzelf wel niet brengt. Een mooie dag gewenst!

Liefs,
Linda

1393 Views

Comments (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vitastic - Kikkererwtenpannenkoeke

Recept: Kikkererwtenpannenkoeken, een feestje!

Kikkererwten en daarvan pannenkoeken bakken? Ja dat kan zeker! En ze zijn nog lekker ook! De kikkererwtenpa...

Vitastic - Detox

Over vasten, sapjes, smoothies & een proeverij

Deel 1: De voordelen en nadelen van vasten & de verschillen tussen smoothies en sapjes.  

Jason Vale

Een juicy lifestyle met Jason Vale!

Afgelopen week maakte ik kennis met de app ‘7 day juice’ van Jason Vale. Het is nu een aantal dagen lat...

Vitastic | Gegrilde witlof met peer | 2 personen | Lunch | Diner

Recept: gegrilde witlof met peer

Recept: gegrilde witlof met peer Aangezien ik laatst de vraag kreeg voor recept met witlof – de meesten k...

Vitastic - Chia Pudding - Banaan & Mango,, incl. matcha

1x Ontbijttip die op zondag al klaar te maken is – Deel 2 – Chia zaad pudding banaan & mango

1x ontbijttip die op zondag al klaar te maken is Speciaal voor iedereen waarbij geldt dat tijd schaars is&#...