Welkom bij Vitastic. Een nieuwe weg naar vitaliteit.

Mijn verhaalOntspanning

2018: Flow, mindful, meer genieten en in het moment!

2018: Flow, mindful, meer genieten en in het moment!

Hi!!! Daar ben ik weer. Het was een tijdje geleden en ik kan mij goed voorstellen dat je denkt, “hé ik heb jouw blogjes al lang niet gezien!”

Ik vond het jammer om de tijd even te gebruiken voor o.a. mijn studie (NLP Business Practioner), maar hé, here I am back again! Home sweet home, nieuwe studie inmiddels afgerond, mindful en aan het genieten… Good to be back!

Ik hoop allereerst dat je het nieuwe jaar gezond en tevreden bent begonnen. Met alles wat je in je hart wenst voor komend jaar, wens ik je dat je ervan geniet en dat je succesvol mag zijn.

Een mooie quote van afgelopen week:

“When you set someting in motion, you’ll make it happen!”

En daar geloof ik ook in. Zo loont het bijvoorbeeld om kleine geluksmomenten, positieve veranderingen en kleine successen dagelijks op te merken en de successen ook te vieren. Heb je ook een voornemen waar je aan werkt? 2018 is voor mij het ‘Jaar van Mindfulness’: no stress, no worries, meer acceptatie, gedachten slechts opmerken, meer in het moment, bewuster van mijn keuzes, meer gemak en meer genieten! Ik kijk uit naar een leuke cursus voor dit jaar. 

FLOW

Voor nu heb ik mijn mindfulness tijdschriften erbij gepakt. FLOW is mijn favoriet. Dat bracht een hoop nieuwe inspiratie en kleine verbeteringen voor een makkelijker en leuker leven. Zo was het gisteren”bucket list dag”, een dag waarvan ik droom haha! En YES, het is mij gelukt!!! Ik had geen haast, geen moeten, geen verplichtingen, geen twijfel (goed of fout) bij een nieuwe weg ingaan; het was gewoon CHILL! Ik kan namelijk ook veel in mijn hoofd zitten en de tijd kan dan ineens heel hard gaan… Het is voor dus mij echt heerlijk om hiermee aan de slag te gaan. Zonder dat ik het gepland had, voelde ik ineens alsof ik op vakantie was. Ik was de toerist aan het uithangen in mijn eigen stad, Zutphen en de weg daartussen. Lekker wandelen, touren op mijn nieuwe mountainbike, vriendinnetjestijd, nieuwe plekjes ontdekken…  Haha, en genieten van Spotify (sinds 2 maanden pas hoor)!!!

“Good thing” van Fine Young Cannibals, een heerlijk nummer van mijn dag.

Wat mij ook met het bloggen helpt, is een nieuwe blauw licht filter bril. Deze fancy bril beschermt mij tegen blauw licht, zodat ik ’s avonds een blogje kan tikken en niet langer wakker blijf door blauw licht. Een enorme aanrader. Ik hou namelijk van goede slaap én schrijven. Nu heb ik ook eindelijk een manier hoe dit fijn samen kan gaan. Flow.

Afgelopen week was ik een paar dagen weg. Lekker wandelen, saunaatjes, goede gesprekken en resetten. Een moment van care, voor lichaam, ziel en geest. Het is altijd goed om jezelf af en toe in de watten te leggen. Een aantal blogs heb ik bij de sauna op papier gezet. Ik hoop dat jullie hier veel plezier en inspiratie mogen hebben. Grappig om zo ouderwets weer even alles eerst op papier te schrijven! Het zijn leuke onderwerpen gerelateerd aan NLP, persoonlijke effectiviteit en vitaliteit. Alles wat helpt om meer vitaal te zijn en meer liefde, plezier, creativiteit, balans, overzicht, focus, flexibiliteit en ontspanning in het leven te ervaren.

Over NLP

De studie die ik net heb afgerond betreft NLP Business Practioner. Voor een ieder die wat wil leren over communicatie, presenteren, persoonlijke effectiviteit en meer vrijheid in het leven wil ervaren, kan ik je het zeker aanraden. Het is zeer interessant hoe wij waarnemen met onze zintuigen, hoe deze informatie in het brein opgeslagen en verwerkt wordt en hoe wij hiermee aan de slag gaan. Met dank aan een aantal leuke trainers en studiegenoten, heb ik afgelopen jaar veel geleerd. Interessant? Zie voor meer info: https://www.nlpacademie.nl/

Waar was ik afgelopen jaar? NLP leren en toepassen in de praktijk. Meer verbinden, opruimen energieslurpers… Mijn resultaten zijn onder andere een prachtig opgeruimd en ingericht huis, ook veel functioneler, meer tevredenheid door eerst eens 1/3e te schrappen in mijn agenda etc., meer ’toeristendagjes’ (de bucket list dagen), leuke reizen, meer offline en meer met mensen. Verder ervaring ik groei qua bewustwording in gesprekken, tijdsmanagement, minder invullen wat een ander mogelijk denkt, een meer een zelfverzekerd gevoel, korter op de bal zitten, meer ontspannen, meer lachen, meer ouwehoeren, meer uit mijn hoofd, meer buiten, meer aan het genieten. FLOW. Het is een hele lijst, maar het is heerlijk om eens deze opsomming te kunnen maken na een jaar.

En nu ben ik weer terug. Tijd om mijn blog te boosten!
Tot een volgende keer. 

Liefs,

Linda

 

Een paar foto’s van de afgelopen tijd.
Leuke momenten om naar terug te kijken en een hoop moois wat nog op mijn pad ligt. Wordt vervolgd. 

 

 

Vitastic - Geslaagd voor NLP!

Vitastic – Geslaagd voor NLP! Hiep hiep… hoeraaaa!!

 

NLP Tegeltje. Een leuke om over na te denken hoe wij voor mensen nadenken en wat dat doet in gesprekken…

 

 

 

Nieuwe inspiratie opgedaan in de keuken! Makkelijke recepten, gezonde tapas en meer.

 

Voornemen om op het werk een groente en fruit tas te bezorgen! De eerste keer met 5 december. Met een gedichtje uiteraard.

 

Een dag niet gelachen… is een dag niet geleefd!! Hoe grappig om zon hoofdmassagevork te gebruiken. Voelt zo lekker!

 

Gekke groente soep!! Hoe verzinnen ze het? Ik zag het onderweg bij een tankstation. Smaakte lekker. Goed initiatief!

 

Gekke groente soep!

Easy Saturday. Lekker op stap en vriendinnetje opzoeken! Leuke mensen zijn zo belangrijk in het leven!

 

Hmmmmm… Lekkere dingetjes gevonden in Zutphen gisteren om eens uit te proberen.

 

 

3057 Views

Comments (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

suiker-heeft-eetgewoontes-en-smaakpapillen-misvormd

De effecten van suiker. A sugar sweet poison … deel 1

De effecten van suiker. A sugar sweet poison … deel 1

Deel 3 – Recept: avocado mango ontbijt / lunch

1x Ontbijttip om snel klaar te maken. Deel 3: mango avocado ontbijt / lunch. Speciaal voor iedereen waarbij...

Vitastic - Pompoenbrood

Recept: Happy orange broodje!

Een recept voor pompoenbrood. Voor mij een opnieuw een succes in het herontdekken van alle broodvarianten. ...

Vitastic - Power Dadel Brood Proeverij!

Recepten voor gezonde tussendoortjes, voor de kids én voor ons!

Recepten voor gezonde tussendoortjes, voor de kids én voor ons! In de vorige blogs schreef ik over hoe mij...

suiker-heeft-eetgewoontes-en-smaakpapillen-misvormd

Suiker: de essentiële en de schadelijke suikers – deel 2

Kunnen wij zonder suiker? Nee. Maar dan heb ik het alleen over de essentiële suikers! 😉 Deel 2: Een bl...